Nöjda kunder

Anna_Andersson_pris_kvadrat

De bästa förutsättningarna

– Jag är uppfödare av Irländsk Varghunds och tävlar Lure Coursing samt åker på en hel del utställningar. När Lure Coursing säsongen närmar sig, så vill jag att mina hundar ska kunna prestera på max både mentalt och fysiskt och samtidigt må bra. Jag ger dem då AnimaCare Flex – för det är för mig ett vinnande koncept och jag vill ge mina hundar dom bästa förutsättningarna!
– Man märker effekterna på bara ett par veckor – med en starkare och smidigare hund som orkar.

Anna Andersson
www.teammoalands.se

 

 

Thomas_Akesson_kvadrat

Hälsokost en självklarhet

– Med över 20 år i branschen inom hälsokost för människor stöter man ofta på folk som blivit hjälpta med sina krämpor. Kanske är det därför som även hälsokost för djur som en självklarhet för mig.
– Vår ena hund börjar bli lite till åren och att ge honom extra tillskott för att underlätta hans åldrande var inget att tveka om, och han får nu dagligen AnimaCare Flex.

Thomas Åkesson
Electi Medicals

 

 

 

Suverän produktCharlotte_Berggren

– Jag har arbetat med analys av djurfoder och det näringsinnehåll under många år och folk tror att dagens foder är betydligt mer näringsrikt än det faktiskt är. Kanske är det därför man inte tror att det ska behövas tillskott till sina djur.
– Sanningen är att behovet är stort och viktigt att tillgodose för att hålla våra husdjur friska. Omega-3 är populärt hos människor och lika viktigt till djuren. Av alla de preparat jag testat så står AnimaCare Skin i helt annan klass, och jag kan definitivt rekommendera detta till andra djurägare.

Charlotte Berggren
Laggarebo Djurfoder
www.laggarebo.se

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *